Diskusjon:Produsenter (utenlandske)

Fra MJwiki
Hopp til: navigasjon, søk

--Jon S. 30 april 2006 kl.11:52 (CEST) Hei! Denne siden kan bli en "gullgruve"! Jeg sier "kan bli", for det er ennå noen mangler her.

De to over er greie nok. Men de to under sier "nesten ingenting".

  • Atlas - amerikansk modelljernbaneprodusent.
  • Bemo - tysk produsent.

Eksempel: At Bemo produserer H0, H0m og H0e bør være et 'minimum* av opplysninger for en produsent. At Bemo også produserer noen sett med detaljer, bygninger etc synes jeg godt kan være med, men dette er jo utenom hovedmengden av produksjonen (andre eksempler i den gaten er Roco og Märklin, som begge har hatt (noen få) husmodeller. Men sammenlignet med resten av kataloginnholdet er dette nesten ikkeno').
Men altså: En god begynnelse!

Bkv 30 april 2006 kl.12:04 (CEST): Er i grunnen enig. En wikipedia skal jo bære et leksikon og da må den inneholde noe informasjon. Jeg skal se omigjen på de linjene jeg har lagt inn i listen og se om jeg kan gjøre dem bedre. Egentlig er jeg litt skeptisk til bare å lage en liste over linker som peker ut av mjwiki. Det hadde vært mer "leksikalt" at hver av disse produsentene hadde sin egen artikkel. Linker til artiklene hadde vært samlet i kategorien de tilhørte.

--Terje (MJwiki hovedredaktør) 2006-05-21 kl.23:29:11 (CEST)Er Elektrotren Märklin kompatibel? Mitt ene elektrontren kjører 2-leder