Kategoridiskusjon:Faller Car System

Fra MJwiki
Hopp til: navigasjon, søk

--Terje (MJwiki hovedredaktør) 2006-03-17 kl.22:34:37 (CET)Sterkt jobba Øyvind! Men du, trenger alle artiklene om FCS ha navnet "FCS ......". Når Faller Car System er egen subkategori så vil jo alle artiklene uansett havne der? At alle artiklene begynner med "FCS.." gjør også at de havner under bokstaven F. Og da er det jo liten vits med alfabetisk oversikt.

Navn på artikler - FCS?

Øyvind S - MJwiki.no - kategoriredaktør 2006-03-18 kl.16:12:37 (CET) Tenkte ikke på at de alle sammen ble sortert på FCS.... Hmmm Tror jeg tenke som så at når jeg begynner å skrive om det andre systemet for kjørende biler - Mader Magnet - så dukker de samme betegnelser opp. Og veksler finnes jo også for tog. Kanskje det skulle være "Veksel (FCS)". Da identifiserer navnet at det er FCS, og sorteringen blir bedre?

--Terje (MJwiki hovedredaktør) 2006-03-18 kl.17:53:20 (CET)Skjønner tenkingen om å merke FCS-artiklene så de ikke blir forvekslet med artikler med samme tema om Mader Magnet. Men det lar seg vel løse med at Mader Magnet blir egen subkategori på samme måte/nivå som Faller Car System er egen subkategori? Pluss at det i første linje i hver artikkel indirekte opplyses om hvilket system den tilhører? Uanset er det bedre å nevne systemtilhørigheten bak i artikkelnavnet enn først. Fortsatt god helg

Øyvind S - MJwiki.no - kategoriredaktør 2006-03-18 kl.23:00:59 (CET) Ok, jeg endrer navnene ved leilighet.