Kategoridiskusjon:Lenker og ressurser

Fra MJwiki
Hopp til: navigasjon, søk

--Terje (MJwiki hovedredaktør) 2006-03-10 kl.20:29:04 (CET)Undrer meg hvor godt søkerobotene får plyndret wikisidene. Vi bør vel uansett være forsiktig med å legge ut epostadresser på nettet som eierne ikke har godkjent?

--Einjen 10 mars 2006 kl.22:40 (CET) Nei det synes jeg ikke. "obfuscating" av epostadresser er bare tull. Hvis man ikke kan oppgi epostadressen noe sted, hva er da vitsen med en epostadresse? Man kan ikke legge seg på rygg bare fordi noen misbruker et system.

Terje (MJwiki hovedredaktør) 2006-03-10 kl.23:15:11 (CET)----Nei, vi skal ikke legge oss på rygg. Mitt poeng er at det er bare den som eier epostadressen som sjøl skal kunne legge den ut på wikien. Folk som har oppgitt sin epostadresse i en annen sammenheng enn publisering på MJwiki, bør slippe å få den publisert her. Tulle kan du gjøre sjøl ;-)

--Terje (MJwiki hovedredaktør) 2006-03-14 kl.19:18:50 (CET)Flyttet på sidene, dvs satt nye navn. Unødvendig å fortelle i hvert sidenavn at dette er "norske", hele MJwiki er "norsk" og unødvendig å forteller at artiklene inneholder lister med lenker og adresser når Kategorien allerede heter "Lenker og.." Unødvendig å bruke MJ i hver tittel, nettstedet handler jo om MJ. Dermed kan det unike i hver artikkel, "Forhandlere" "Klubber" "Produsenter" "Publikumsanlegg" blir første ordet i tittelen og gi en meningsfylt plassering i den alabetiske oversikten over kategorier