Brukerdiskusjon:WikiSysop

Fra MJwiki
Hopp til: navigasjon, søk

Sletting av N-skala

Hvorfor ble N-skala slettet? Ordet N-skala er mye brukt i dagligtalen og dermed et naturlig søkebegrep. Bkv 9 april 2006 kl.22:25 (CEST)

--Terje (MJwiki hovedredaktør) 2006-04-09 kl.22:33:52 (CEST): Hei Bkv. Artikkelen N-skala hadde nøyaktig samme tekst som Dette er Skala N, dvs at teksten eksisterer i beste velgående. N-skala ble dessverre ikke slettet da vi ryddet opp i Skala-begrepene. Standard notasjon , dvs i artikkelnavn, lenker og kategorier, er nå Skala N, Skala H0 osv. Jeg beklager hvis jeg har ødelagt noen lenker.

Mvh -- Hei. N-skala var bare en #REDIRECT. Poenget mitt er at det er et naturlig søkebegrep. Bkv 9 april 2006 kl.22:42 (CEST)

-- Hei. Nå er jeg med. Vi må sørge for at den som søker på N-skala får treff på siden Kategori Skala N og så kan lete derfra. Pluss at vi gjør folk skikkelig oppmerksom på at Skala x er standard notasjon. Den enkleste måten er å legge det inn i teksten på beskrivelsen av kategorien. Jeg gjør det nå. Og er åpen for andre måter. Godt jobba. Terje

-- Bkv 9 april 2006 kl.22:59 (CEST) Jeg ser poenget med standard notasjon, og skal prøve å følge opp denne. Vi kan imidlertid ikke regne med at alle som kommer innom her setter seg inn i standardnotasjonen før de begynner å søke. Derfor tror jeg det er tjenlig å sørge for at naturlige søkebegreper gir tilslag med en #redirect der artikkelen heter noe annet.

--Terje (MJwiki hovedredaktør) 2006-04-12 kl.15:47:12 (CEST) Hallo igjen Bkv. Redirecten N-skala er opprettet på ny, pluss et annet grep. Sjekk diskusjonen der.

--Terje (MJwiki hovedredaktør) 2006-04-09 kl.23:24:51 (CEST) Gode Bkv, du har avdekket et problem som er større enn som så. Som du kanskje har fått med deg vil ikke søkemotoren i MJwiki (egentlig databasen MySQL) indeksere ord på tre bokstaver eller kortere. Vi var klar over at tekstsøk ikke ga treff på NSB og Di3 og Tog. Men ingen av oss har tenkt på at f.eks Skala N jo oppfattes som to ord, og dermed ikke lar seg søke på. Databsen returnerer bare ordet Skala. F... Jeg tar dette opp på brukerforumet på www.norskmjforum.no. Bli mer enn gjerne med videre. --Terje (MJwiki hovedredaktør) 6. jun 2006 kl.21:24 (CEST) Dette er en watchtest. Og dette

Dette er en test

Sjekker ut at jeg får beskjed når noen kommenterer