Brukerdiskusjon:Jon S.

Fra MJwiki
Hopp til: navigasjon, søk

--Terje (MJwikired.) 2006-03-06 kl.22:03:01 (CET)Hallo Jon. Velkommen i gjengen på MJwiki.no. Du holder en imponerende artikkelproduksjon, må jeg si. For at MJwiki skal kunne bli et virkelig leksikon er det innholdet som avgjør. Når skrivende MJere ser at det vokser hele tiden, og vil være med, da tror jeg vi får det til. Så takk sålangt.

Et lite, men viktig poeng. Alle artikler MÅ merkes med en eller annen kategori. Ellers vil ingen finne fram til dem. Jeg har tatt meg de frihet å plassere et par av dine som mangle kategori.--Terje (MJwiki hovedredaktør) 2006-04-08 kl.16:54:13 (CEST) Artikkelsiden "Mitt prosjekt" svevde absolutt i løse luften. Den var en dummy uheldigvis blitt med fra de første forsøkene våre med wikiprogramvaren. Den virkelige "Mitt prosjekt" siden er en kategoriside (i motsetning til en artikkelside) og er lenket til fra forsiden; dvs. fra tittelen "Mitt prosjekt" og fra "Flere personlige prosjekt". Dummyen er nå slettet. Godt sett!


--Terje (MJwiki hovedredaktør) 2006-04-15 kl.17:53:25 (CEST) Ser du har gjort ferdig omtalen av Erling Vestbys hjemmeside. Dermed skal den flyttes til kategorien "Norske hjemmesider - omtaler" Vi forsøker å ta lenkeside for lenkeside, besøke sidene, skrive inn opplysninger, og så flytte den til omtalesiden. Når alle lenkesidene er flyttet, legger vi ned lenkekategorien.


--Jon S. 16 april 2006 kl.19:17 (CEST) Okay, takk for opplysning - jeg hadde ikke helt skjønt forskjellen på omtalesiden og lenkesiden.  :-)

Men å flytte over fra lenkesiden til omtalesiden ser det ikke ut til at jeg fikser.  :-(


--Terje (MJwiki hovedredaktør) 2006-04-16 kl.20:06:48 (CEST) Dårlig beskrevet av meg, siden "flyttes" ikke, vi bare endrer kategorioppføringen.


--Jon S. 22 april 2006 kl.11:14 (CEST) Da var det gjort (har vært litt mye annet å holde på med i det siste).  :-)